2 Şubat 2013 Cumartesi

Böyle Transfer Görülmedi



West Bromwich'in deneyimli oyuncusu Peter Odemwingie, kulübünün QPR'yle kendisi için yaptığı transfer görüşmesinin sonuçlanmasını beklemeden 'Yeni takımı''nın stadına gidince, olay komediye dönüştü.

İngiltere Premier Lig'de flaş transferlere imza atan Queens Park Rangers, West Bromwich'in formasını giyen Peter Odemwingie için Ada'da transfer sezonunun bittiği gün olan 31 Ocak'ı bekleyince olanlar oldu.

İki takım transfer görüşmelerine başladıktan sonra vakit kaybetmemek için arabasıyla QPR'nin stadı Loftus Road'a giden Odemwingie, stadın kapısında beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Kapıdaki güvenliğin 'Sen kimsin?' diyerek kapıdan geri çevirdiği 31 yaşındaki oyuncuya, bir diğer şok da QPR'li yetkililerden geldi. 

Olayın duyulmasından sonra Odemwingie'nin yanına giden bir yetkili, iki takım henüz anlaşma sağlayamadığı için içeri alınmayacağını söyledi. Bu durum sonrası arabasına geri dönen Peter Odemwingie, yanına gelen gazetecilere, "Biraz sonra yeni takımımla anlaşacağım" dedikten 2 saat sonra transferin sonuçlanmayacağını anlayıp oradan uzaklaştı.

Bir diğer transfer komedisi ise Everton'lu Pajtim Kasami'nin başına geldi. Menacer Riao,oyuncunun Pescara'ya transfer için belgelerini internet bağlantısındaki sorun nedeniyle İngiltere Federasyonu'na gönderememesi nedeniyle transfer gerçekleşmedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder